PUNO, PUNO PREKRŠAJA

Pijan i bez pojasa neosiguranim autom manevrirao cestom, nije poslušao policiju pa je završio na sudu. Evo kako su ga kaznili

Doveden je u križevačku službu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Bjelovaru.

15:27h
0
mg
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U blizini Križevaca, na širem gradskom području, policija je zaustavila 52-godišnjaka koji je vozeći Volkswagena počinio hrpu prometnih prekršaja.

U izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke stoji kako nije imao ugovor o obveznom osiguranju te su se na vozilu nalazile nepripadajuće tablice. Vozio je, k tome, pod utjecajem alkohola od 1,42 promila, i to za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Nepropisno se kretao cestom, naglo mijenjao brzinu, nije bio vezan pojasom te se oglušio na naredbe policije prema kojima je trebao zaustaviti vozilo.

Sa svime time na leđima, danas je doveden u križevačku službu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je određeno zadržavanje od 15 dana. Predan je u zatvor u Bjelovaru, a nastavlja se i kriminalističko istraživanje vezano uz korištenje nepripadajućih registracija.