zamjerili mu se?

Pijan i revoltiran tko zna čime rušio prometne znakove i kante za smeće po centru grada

On je 2. studenog oko 23 sata tumarao Križevcima.

08:38h
0
Vikend mnogima služi kao dobrodošao predah nakon napornog radnog tjedna i koristi se kao dan za izlazak u dobrom društvu s ljudima koje volite i s kojima se volite družiti, no nekim pojedincima subotnji izlazak navečer očigledno služi samo kao ispušni ventil. Tako, nažalost, stradavaju mlade sadnice stabala u koprivničkim ulicama, kante za smeće, te kontejneri za papir, staklo i eko otoci. Svi ti predmeti koji su plaćeni novcem poreznih obveznika našli su se na meti vandala istih obveznika koji nekontrolirano dopuštaju svojim miljenicima (često maloljetnim) da čine što ih je volja! // foto: Ivan Brkić
Ilustracija

Policija je ovog vikenda zabilježila jedan slučaj remećenja javnog reda i mira u Križevcima. Kako navode, sve to bilo je ‘solo performans’ jednog 20-godišnjaka koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola.

On je 2. studenog oko 23 sata tumarao Križevcima. Kretao se Ulicom kralja Tomislava gdje je na križanju srušio prometni znak, prevrnuo je branik, a nastavio se kretati ulicom te je rušio kante za smeće. Kad je stigla policija, odbio je alkotestiranje pa je uhićen i odveden na triježnjenje.

Protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog.

čitam...
Loading...