30.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Pijan divljao i premlatio svoju maloljetnu nevjenčanu suprugu, dobio novčanu kaznu od 680 eura
P

Prvo je razuzdani Gabriel svoju nevjenčanu suprugu vrijeđao na ulici, vikao je da je kurva, a potom je bacio na cestu i udarao nogama i rukama. Kad su stigli doma njegovo divljaštvo se nastavilo pa je s njihovom malom bebom u rukama nastavio vrijeđati nevjenčanu suprugu, a i u kuhinji ju je dvaput lupio nogom i opalio joj šamar

Ne propustite

Gabriel iz okolice Koprivnice prije deset mjeseci izveo je pravi show na ulici i u svom domu gdje se obračunao sa svojom maloljetnom nevjenčanom suprugom, a za svoje divljaštvo novčano je kažnjen nepravomoćnom presudom koprivničkog Prekršajnog suda.

Prvo je razuzdani Gabriel svoju nevjenčanu suprugu vrijeđao na ulici, vikao je da je kurva, a potom je bacio na cestu i udarao nogama i rukama. Kad su stigli doma njegovo divljaštvo se nastavilo pa je s njihovom malom bebom u rukama nastavio vrijeđati nevjenčanu suprugu, a i u kuhinji ju je dvaput lupio nogom i opalio joj šamar.

Uplašena maloljetnica pozvala je policiju pa je Gabriel završio u pritvoru, a alkotestiranjem mu je utvrđeno 0,67 promila alkohola u krvi.

Sud je na temelju dokaza proglasio Gabriela krivim za prekršaj iz zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i odredio mu novčanu kaznu od 680 eura koja je umanjena za 80 eura zbog vremena provedenog u pritvoru. Ako odmah plati kaznu, ona će mu biti smanjena za jednu trećinu, a mora platiti i 20 eura sudskih troškova.

– Sud je okrivljenog proglasio krivim i izrekao mu zakonski zasnovanu novčanu kaznu koja je ublažena ispod zakonskog minimuma za takve prekršaje budući da je uvidom u izvod iz  prekršajne evidencije Ministarstva pravosuđa i uprave utvrđeno da je okrivljeni neosuđivan zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, a očekujući da će i ublaženom novčanom kaznom postići svrha prekršajnog kažnjavanja i da okrivljeni ubuduće neće činiti takva i slična djela. Okrivljenom je u izrečenu novčanu kaznu uračunato  oduzimanje slobode u svezi  s počinjenim  prekršajem – navodi se u obrazloženju presude.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan antifašističke borbe

Gradonačelnik sa suradnicima položio vijence i svijeće za stradale u Drugom svjetskom ratu

Gradonačelnik Mario Rajn i Sandro Novosel, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×