11 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obiteljska drama

Pijani supružnici se posvađali, naguravali, a sve je završilo polijevanjem benzinom i to pred petero maloljetne djece
P

Benzinom je polijao automobil te pri tome djelomično i suprugu i prijetio da će automobil i zapaliti. Suprugu je potom odgurnuo tako da je udarila glavom u zid. 

Ne propustite

Supružnici iz Draganovca su zbog nasilja u obitelji, i to pred petero maloljetne djece, završili na koprivničkom Prekršajnom sudu.

Nemili se događaj zbio 11. lipnja ove godine, oko 20.30 sati na dvorištu obiteljske kuće u Draganovcu kraj Koprivnice.

Suprug (31) je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila verbalno napao suprugu i vikao joj: ‘Kurvo, budalo’! Nakon toga je benzinom polijao automobil te pri tome djelomično i suprugu i prijetio da će automobil i zapaliti. Suprugu je potom odgurnuo tako da je udarila glavom u zid. Sudac mu je odredio kaznu zatvora od 40 dana, 12 mjeseci uvjetno.

Supruga (28) ga je pak pod utjecajem alkohola od 1,19 promila vrijeđala te mu psovala oca i majku. Sve se to dogodilo pred njihovo petero djece starosti dvije, četiri, pet, šest i osam godina. Dobila je kaznu zatvora 30 dana, uvjetno devet mjeseci.

Prvookrivljeni je u svoju obranu rekao da se osjeća djelomično krivim. Naveo je da su on i supruga bili na fešti i oboje su konzumirali alkohol, a kad su stigli kući, porječkali su se oko nekakvih gluposti. On se odlučio maknuti i krenuo je na spavanje, no onda su stigli susjedi, odnosno njegov stric, strina i šogor.

Zasmetalo ga je što se oni miješaju i tada je ‘poludio.’ Kaže da je s ciljem da zastraši suprugu uzeo karnister i polijao benzinom automobil, a kad mu ga je ona pokušala uzeti, slučajno je polijao i nju.

Dodao je kako se inače njih dvoje dobro slažu i da ranije nije bilo problema.

Ona je pak na sudu rekla da je suprug polijao automobil jer ih je kući dovezao njegov bratić pa je bio ljut što je netko drugi vozio njegov automobil. Kaže da su svađu raspirili susjedi, jer da njih nije bilo, njen muž bi otišao na spavanje.

Njih dvoje su se nakon ovog događaja dobrovoljno prijavili na liječenje od ovisnosti o alkoholu u Centar za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, kamo se uredno javljaju jednom tjedno. Zaključila je da su se njih dvoje ubrzo nakon svega pomirili, žive zajedno i dobro se slažu.

Nakon ovog događaja djeca su im oduzeta i smještena u udomiteljsku obitelj, a nakon tjedan dana smješteni su kod njenih roditelja.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×