Pijani vozač teže ozlijeđen nakon slijetanja s ceste

10:15h
0
Ilustracija

Jučer je na području Policijske uprave zabilježena jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U dva navrata nesrećama je ‘kumovao’ alkohol, a tijekom noći je u Đurđevcu iz prometa isključeno devet vozača.

Jučer oko 22.50 sati u Kozarevcu je zbog neprilagođene vožnje osobni automobil sletio izvan kolnika te je udario u betonski stup elektrovodiča i drvenu ogradu kuće. Vozač je teže ozlijeđen, a bio je pod utjecajem alkohola od 1.98 promila.

Oko 23 sata u Novačkoj je radi nepropisnog obilaženja osobni automobil udario u nepropisno parkirani automobil uz rub ceste. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 2.37 promila i zadržan je do otriježnjenja.

Na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 43-godišnjak koji je upravljao kombi vozilom za vrijeme zabrane. Kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 8.700 kuna te zabranom upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca.

Akcija nadzora alkoholiziranosti vozača

U noći s petka na subotu 22 do 6 sati đurđevačka je policija provela preventivno-represivnu akciju nadzora alkoholiziranosti vozača kojom prilikom je iz prometa isključeno devet vozača. Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 1.40 promila izmjerena je kod vozača osobnog automobila u Virju.

Preventivno-represivna akcija u Križevcima

Tijekom 29./30. studenoga policijski službenici Policijske postaje Križevci provodit će preventivno-represivnu akciju nadzora alkoholiziranosti vozača.

čitam...
Loading...