14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Naiva u malom Pragu

Pisanica od srca stigla i do češkog Olomouca
P

Pisanicu su oslikali Martin i Stjepan Đukin, Vladimir Ivančan, Dragutin Kovačić i Drago Žufika, članovi Molvarskog likovnog kruga.

Ne propustite

U suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske i predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Pragu, Pisanica od srca postavljena je na glavnom trgu češkog grada Olomouca, Horní námĕstí.

Na prijemu koji je priredio gradonačelnik Olomouca Antonín Stanĕk sa svojim najbližim suradnicima, sudjelovali su i veleposlanica RH u Pragu Ines Troha, s prvom tajnicom Stjepankom Nenadić, zamjenik koprivničko-križevačkog župana Darko Sobota i viši stručni suradnik TZ KKŽ Krešimir Blažek.

U prigodnim izlaganjima gradonačelnik i veleposlanica RH istaknuli su izuzetno dobru dosadašnju suradnju s željom da se ona i poveća. Zahvaljujući na poklonu, Stanĕk je izrazio želju za produbljivanjem suradnje na kulturnom i gospodarskom planu.

Foto: TZ KKŽ

Darko Sobota je prisutne upoznao s projektom Pisanica od srca, izrazivši zadovoljstvo da se je i Olomouc našao na popisu mjesta u kojima su pisanice.

Nakon prijema svečano je raskrivena Pisanica od srca čije postavljanje je financijski pomogla HTZ. Pisanicu su oslikali Martin i Stjepan Đukin, Vladimir Ivančan, Dragutin Kovačić i Drago Žufika, članovi Molvarskog likovnog kruga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×