19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Financira ministarstvo

U Pitomači počinje usluga Pomoć u kući kojom će se potrebitim mještanima olakšati svakodnevne obaveze
U

U okviru usluga Pomoć u kući provoditi će se usluge obavljanje kućnih poslova, održavanje osobne higijene te zadovoljenje drugih svakodnevnih potreba poput uređenja okućnice.

Ne propustite

Trgovačko društvo Draft s početkom ovoga mjeseca započelo je s pružanjem socijalnih usluga Pomoć u kući na području općine Pitomače.

Temeljem rješenja Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Virovitičko-podravske županije, sklopljen je ugovor o pružanju socijalnih usluga na području Virovitičko-podravske županije s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Usluga pomoć u kući pruža se korisnicima kojima je pravo na pomoć u kući te vrsta i opseg pojedine aktivnosti priznata, rješenjem nadležnog centra za socijalnu skrb. U okviru usluga Pomoć u kući provoditi će se usluge obavljanje kućnih poslova, održavanje osobne higijene te zadovoljenje drugih svakodnevnih potreba poput uređenja okućnice.

Za pružanje usluga unutar trgovačkog društva Draft ustrojena je posebna organizacijska jedinica Pomoć u kući zadužena za realizaciju planiranih aktivnosti. Radi provedbe, zaposlene su dvije gerontodomaćice koje će pružati socijalne usluge korisnicima kojima je priznato korištenje usluga.

Socijalne usluge Pomoć u kući koje će se pružati na području općine Pitomače financirane su sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×