30.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Iz sredstava Ministarstva turizma

U Pitomači i Podravskim Sesvetama uređivat će se cikloturistička odmorišta, a stižu i pametne klupe
U

Postavit će se stanice za popravak bicikla u Podravskim Sesvetama i Pitomači te info table o samom odmorištu i relevantnim informacijama lokalieta.

Ne propustite

Ministarstvo turizma odobrilo je financiranje projektnog  prijedloga izrađenog od tvrtke Draft. kojim će se financirati uređenje cikloturističkih odmorišta u Podravskim Sesvetama i Pitomači.

Na raspisani natječaj Ministarstva turizma u sklopu Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2016.godini, Općini Podravske Sesvete kao nositelju projekta Uređenje cikloturističkih odmorišta u Podravskim Sesvetama i Pitomači dodijeljena su sredstva u iznosu od 111 800 kuna. Sredstva su dodijeljena za aktivnosti 3. kategorije natječaja Javna cikloturistička infrastruktura.

Glavne aktivnosti koje će se realizirati projektnim prijedlogom su uređenje odmorišta, postavljanje pametnih solarnih klupa na odmorištima u Podravskim Sesvetama i Pitomači te pripadajućih elemenata kao što su koševi, odlagališta za bicikle, polaganje betonskih opločnika i ugradnja betonskih ivičnjaka.

Postavit će se stanice za popravak bicikla u Podravskim Sesvetama i Pitomači te info table o samom odmorištu i relevantnim informacijama lokalieta.

Cilj koji se postiže ovim projektnom prijedlogom je uređenje odmorišta za cikloturiste u Podravskim Sesvetama i Pitomači te omogućavanje dodatnog sadržaja i suvremenih rješenja radi stvaranja kvalitetne cikloturističke infrastrukture kojom se utječe na povezivanje s ekoturizmom, eno-gastronomijom i kulturom lokaliteta čime se ostvaruje kvalitetan turistički proizvod i produljenje sezone.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ROADPOL

Ljudi, oprez! Policija od danas provodi posebnu akciju, “ciljaju” cijeli tjedan na točno ove vozače

Kako bi smanjili broj prometnih nesreća, naša policija od danas provodi posebnu akciju na prometnicama. Radi se o nadzoru alkohola...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×