17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obiteljski biznis

Pitomačka tvrtka Herbarium dobitnik Zlatne kune
P

Ne propustite

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Virovitica, u srijedu, je održana je 87. svečana sjednica Gospodarskog vijeća, na kojoj su najuspješnijim tvrtkama na području Virovitičko-podravske županije u 2014. godini uručene plakete Zlatna kuna.

Zlatne kune dobili su obiteljska tvrtka Dam iz Lozana, koja se bavi proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja, obiteljska tvrtka Herbarium iz Pitomače, koja djeluje u sklopu Spider grupe, a bavi se proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja i proizvodnjom čajeva te tvrtka Hrvatski duhani iz Virovitice, koja se bavi proizvodnjom fermentiranog duhana.

Uz predsjednika HGK- Županijske komore Virovitica Ivana Slamića, nagrade dobitnicima uručio je i potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić, a svečanoj sjednici nazočila je i zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, te načelnik općine Pitomača Željko Grgačić.

Tom prigodom promovirana je i 19. publikacija „Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2014. godini“, koju je izradio Odjel za makroekonomske analize HGK – Županijske komore Virovitica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×