17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tragičan slučaj

Pješakinja je poginula na zebri u centru grada, može li se nešto poduzeti? Rajn: Ležeći policajci nisu izgledni, ali imamo moguća rješenja
P

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća grada Križevaca viječnik Antonio Sirovec podsjetio je na taj slučaj i potaknuo temu prometa u središtu grada

Ne propustite

Tragična nesreća dogodila se 17. listopada na Trgu Svetog Florijana u Križevacima. Tamo je, kao što smo pisali, 61-godišnjak automobilom na pješačkom prijelazu udario 77-godišnjakinju, koja je preminula od zadobivenih ozljeda.

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća grada Križevaca vijećnik Antonio Sirovec podsjetio je na taj slučaj i potaknuo temu prometa u središtu grada.

– Upozorio sam već na problem s prometom u centru grada i sigurnosti, pogotovo pješaka. Nažalost, nedavno smo imali i tragičan slučaj preko puta Hitne. Može li Grad urgirati prema Hrvatskim cestama kako bi se postavili ležeći policajci ili bilo kakvi usporivači prometa kako se ne bi takve stvari ponavljale – zanimalo ga je.

Gradonačelnik Mario Rajn odgovorio mu je da postavljanje ležećih policajaca ipak nije izgledno rješenje, no određeni potezi će se povući.

– Potez koji ste spomenuli je predmet projektiranja i rekonstrukcije gdje predviđamo i adaptaciju prometnice na Trgu Svetog Florijana i kružni tok. Općenito mislimo riješiti taj dio drukčijim načinima usporavanja prometa. Ležeći policajci tamo ipak nisu realno rješenje – zaključio je Rajn.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDAN] Danas četiri dame slave svoj dan!

Rita je razgovorljiva, izravna, topla i autentična. Helena je harmonična, entuzijastična, liberalna, eminentna, nadarena i autentična. Jagoda je jednostavna, autentična, gipka,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×