32.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pjesnička večer Stihovi u džepu – cure vs dečki
P

Ne propustite

Pixel i Mamuze pozivaju sve zainteresirane na pjesničku večer pod nazivom Stihovi u džepu – cure vs dečki, koje će se održati u četvrtak, 3. travnja.

– Objavljujemo pjesnički rat među spolovima. Na prvom Pixelovom pjesničkom natjecanju bore se ženska i muška pera, a pobjednika bira publika. Da li muze više maze cure ili dečke? Tko će otići kući slavan, a tko pognute glave? Ovog četvrtka vi birate prvaka ili prvakinju Stihova u džepu! – poručuju organizatori.

Ističu kako pobjednika/pobjednicu bira publika, a pravila natjecanja su sljedeća:

1. Prijavite se za sudjelovanje e-mail: info@mamuze.com.hr.

2. Potrebno je pripremiti pet pjesama. Forma i tema nisu zadane. Dramatični pokreti, glasnoća, angažiranost, performans i scenski trikovi su dopušteni i poželjni!

3. Natjecanje se odvija u dva kruga. U prvom krugu biramo najboljeg pjesnika i najbolju pjesnikinju. U drugom krugu najbolji pjesnik i najbolja pjesnikinja bore se za titulu prvaka Stihova u džepu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava Svetog Ivana Krstitelja

Ivanje se slavi diljem županije, bogat program u Koprivničkom Ivancu, Torčecu, Kalinovcu, Kozarevcu i Podravskim Sesvetama

Blagdan Svetog Ivana Krstitelja obilježit će se za vikend i danima koji slijede diljem županije. Osim župa posvećenih ovom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×