19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesni korak prema zdravlju
P

Ne propustite

S Belupom izmjerite zdravlje, zaplešite sa zvijezdama i dobro se zabavite

Izmjerite krvni tlak, razinu šećera i triglicerida u krvi, očni tlak te procijenite rizik na osteoporozu

Već punih sedam godina u travnju, mjesecu zdravlja, građani Koprivnice na središnjem gradskom trgu u 5 mini liječničkih ordinacija mogu izmjeriti krvni tlak, razinu šećera i triglicerida u krvi, izmjeriti očni tlak te procijeniti rizik za osteoporozu. U ljekarničkom savjetovalištu magistra farmacije savjetuje građane o pravilnoj njezi kože s posebnim naglaskom na pripremu za ljeto, kada je koža najizloženija štetnim utjecajima.

Zdravko Dren na Zrinskome trgu Zdravko Dren na Zrinskome trgu Zdravko Dren na Zrinskome trgu Zdravko Dren na Zrinskome trgu Zdravko Dren na Zrinskome trgu

Omogućuje im to Belupo, kompanija koja u pune 43 godine kontinuirana rada nije iznevjerila zavjet da je tu s ljudima i za ljude. Za zdravlje!

Tijekom godina broj ordinacija se povećavao sukladno interesu naših sugrađana. Nakana je Belupa građanima svoga grada pružiti uslugu kakvu zaslužuju, ukazati na nužnost preventive, važnost pravodobnog liječenja zdravstvenih tegoba, ali i na vrlo česte probleme uzrokovane suvremenim, sjedilačkim životnim stilom.

Osim prevencije u vidu redovitih kontrola zdravstvenog stanja, redovita fizička aktivnost presudna je za dobro stanje organizma i očuvanje zdravlja. Plesanje je dobar način da ljudi svih životnih dobi ostanu u formi, a osim što je zabavno, dobro je i za zdravlje. Plesanje poboljšava fleksibilnost, učvršćuje mišićni tonus, poboljšava snagu i izdržljivost tijela, a bitno utječe na dobro raspoloženje i životni optimizam. Upravo zato ove godine napravite plesni korak prema zdravlju, a za dobru zabavu pobrinut će se plesačke zvijezde Antonija Šola i Nicolas Quesnoit. Posjetitelji će imati priliku pokazati svoje plesno umijeće, a najbolji će osvojiti vrijedne nagrade – jednomjesečni tečaj plesa u ŠPK Ritam Koprivnica.

Nakon brojnih aktivnosti posjetite Zdravi bar i osvježite se vodom, voćnim koktelima i muffinima koje za vas pripremaju Podravkini majstori gastronomskog užitka.

Pozivamo vas da nam se pridružite 12. travnja na Zrinskom trgu, izmjerite svoje zdravlje, osvježite u Zdravom baru i zaplešete prema zdravlju. Naučite kako voditi brigu o svom zdravlju, a naši voditelji i gosti pobrinut će se za dobro raspoloženje i upotpuniti taj jedinstveni događaj.

Budi Zdravko Dren na Zrinskom trgu u subotu 12. travnja 2014. od 9 do 12 sati

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav peh

NESREĆA Biciklist stradao u padu na nizbrdici, protiv njega će pokrenuti prekršajni postupak

Nesreća se dogodila jučer nedaleko od Sirove Katalene u kojoj je biciklist stradao, javlja policija. Oko 20 sati stradao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×