Kulturna manifestacija

Počele pripreme za ovogodišnje Podravske motive, evo koja tema će biti u središtu manifestacije

Radi se o jednoj od najvećih kulturnih manifestacija ovog dijela Europe u kojoj se prožimlju iznimno atraktivni i posebni sadržaji: sajam naivne umjetnosti, sajam starih obrta, folklor, sajam antikviteta i gastronomska ponuda podravskog kraja.

12:42h
0
pm  mg
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Kao i Renesansni festival, prošlogodišnji su Podravski motivi imali glavnu temu kojoj je cilj bio osvježenje ove tradicionalne manifestacije, pa je tako tema bila Med.

Radi se o jednoj od najvećih kulturnih manifestacija ovog dijela Europe u kojoj se prožimlju iznimno atraktivni i posebni sadržaji: sajam naivne umjetnosti, sajam starih obrta, folklor, sajam antikviteta i gastronomska ponuda podravskog kraja. U tri dana održavanja manifestaciju posjećuje tisuće gostiju.

– Ove godine odlučili smo da glavna tema Podravskih motiva 2018. bude Kopriva. Istina da je kopriva bila glavna tema prošlogodišnjeg Renesansnog festivala, ali smatramo da ovaj jedinstveni turističko – nutricionistički, ljekoviti i ekološki resurs moramo promovirati u svakoj prilici jer je potencijal koprive u poveznici s Koprivnicom izniman – poručili su iz Turističke Zajednice Koprivnica.

U središnjem gradskom parku povodom Podravskih motiva upriličen je i Sajam naivne umjetnosti, trodnevna prodajna izložba naivnog slikarstva na staklu i kiparstva u drvu gdje umjetnici demonstriraju svoje vještine na licu mjesta. Umjetnici će na sajmu u svoja djela uključiti koprivu kao glavnu temu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW