6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kulturna manifestacija

Počele pripreme za ovogodišnje Podravske motive, evo koja tema će biti u središtu manifestacije
P

Radi se o jednoj od najvećih kulturnih manifestacija ovog dijela Europe u kojoj se prožimlju iznimno atraktivni i posebni sadržaji: sajam naivne umjetnosti, sajam starih obrta, folklor, sajam antikviteta i gastronomska ponuda podravskog kraja.

Ne propustite

Kao i Renesansni festival, prošlogodišnji su Podravski motivi imali glavnu temu kojoj je cilj bio osvježenje ove tradicionalne manifestacije, pa je tako tema bila Med.

Radi se o jednoj od najvećih kulturnih manifestacija ovog dijela Europe u kojoj se prožimlju iznimno atraktivni i posebni sadržaji: sajam naivne umjetnosti, sajam starih obrta, folklor, sajam antikviteta i gastronomska ponuda podravskog kraja. U tri dana održavanja manifestaciju posjećuje tisuće gostiju.

– Ove godine odlučili smo da glavna tema Podravskih motiva 2018. bude Kopriva. Istina da je kopriva bila glavna tema prošlogodišnjeg Renesansnog festivala, ali smatramo da ovaj jedinstveni turističko – nutricionistički, ljekoviti i ekološki resurs moramo promovirati u svakoj prilici jer je potencijal koprive u poveznici s Koprivnicom izniman – poručili su iz Turističke Zajednice Koprivnica.

U središnjem gradskom parku povodom Podravskih motiva upriličen je i Sajam naivne umjetnosti, trodnevna prodajna izložba naivnog slikarstva na staklu i kiparstva u drvu gdje umjetnici demonstriraju svoje vještine na licu mjesta. Umjetnici će na sajmu u svoja djela uključiti koprivu kao glavnu temu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×