17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVA INFRASTRUKTURA

Počelo proširenje vodovodne i kanalizacijske mreže u Štaglincu
P

Projektom je obuhvaćena izgradnja 150 metara nove vodovodne mreže s priključcima, a zadovoljit će potrebne količine vode za opskrbljivanje novih kućanstava i poslovnih objekata pitkom vodom na predviđenoj lokaciji.

Ne propustite

Sredinom svibnja započeli su radovi na izgradnji i proširenju vodovodne i kanalizacijske mreže u naselju Štaglinec u svrhu proširenja nove poslovno-stambene zone vrijednosti 399.891 bez PDV-a.

Projektom je obuhvaćena izgradnja 150 metara nove vodovodne mreže s priključcima, a zadovoljit će potrebne količine vode za opskrbljivanje novih kućanstava i poslovnih objekata pitkom vodom na predviđenoj lokaciji. Dok je nova kanalizacijska mreža izgradnje obuhvata s priključcima duljine cca 141 metar.

Koprivničke vode su nositelj investicije, Koming d.o.o. je izvoditelj radova, a usluga stručnog nadzora nad radovima ugovorena je s tvrtkom Komunalac d.o.o.

Predviđeni rok završetka radova je sredina kolovoza 2021. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo 2024.

[FOTO/VIDEO] VELIKA SVEČANOST U Pitomači se slavi Dan općine, Grgačić: Planiramo projekte vrijedne 50 milijuna eura

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača, održana danas, kruna je proslave Dana općine Pitomača i blagdana Svetog Vida, zaštitnika...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×