6.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vrijedan projekt

Prije početka nove školske godine u OŠ Antun Nemčić Gostovinski postavljena LED rasvjeta
P

Ne propustite

U osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski u Koprivnici, uoči početka nove školske godine, napravljena je sanacija rasvjete. U sve učionice, kabinete, urede, hodnike i sanitarne čvorove ugrađene su LED sijalice.

Kako nova rasvjeta izgleda provjerila je Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

– Ja se najiskrenije nadam da ćemo ovaj dobar projekt nastaviti i u drugim osnovnim školama na području grada i da ćemo na taj način još više poboljšati uvjete boravka naših učenika i djelatnika u osnovnim školama – rekla je Melita Samoborec.

Ovo je prvi projekt koji Grad Koprivnica financira iz Energetskog revolving fonda, koji je uspostavljen preko projekta INFINITE Solutions, a koji provodi REA Sjever.

– Kroz taj projekt zamijenjeno je oko 1500 rasvjetnih tijela u školi, što rezultira uštedama od oko 14 tisuća kuna godišnje – objasnio je Jurica Perko, energetski stručnjak, REA Sjever.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 108 tisuća kuna, bez PDV-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sretan imendan

[IMENDANI] Ema i Marta već čekaju vaše čestitke!

Danas imendan slave Ema i Marta! Ema je ekspresivna, mlada i angažirana osoba. Marta je mudra, atraktivna, razgovorljiva, tolerantna i ambiciozna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×