18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počinje modernizacija semafora na raskrižju Marofske, Banovca te Galovićeve ulice
P

Ne propustite

U ponedjeljak, 16.rujna, počet će modernizacija semafora na raskrižju Marofske, Ulice Donji Banovec te Ulice Frana Galovića u Koprivnici.

Tako će se promijeniti semaforski upravljački uređaj, star 33 godine, koji se često kvario, te će se postaviti lanterna dopunske strelice za skretače koji se kreću Marofskom ulicom iz smjera Ulice M.P.Miškine te skreću prema središtu grada, kao i odbrojivači trajanja faza.

Predviđeno trajanje radova je dva dana. Semafori će i dalje raditi, no ako bude potrebno, ugasit će se te će promet na tome raskrižju regulirati policija, poručuju iz Grada Koprivnice.

Zamjenu će nadzirati Koprivničke ceste, izvođač je Selekta-prima iz Zagreba, a trošak radova, 87 tisuća kuna, platit će Grad Koprivnica, koji je, preuzimanjem prometnica od ŽUC-a, preuzeo i obvezu njihova održavanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×