17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
AGLOMERACIJA KOPRIVNICA

Počinje rekonstrukcija sustava odvodnje, evo kada i gdje
P

Pripremni radovi u navedenim ulicama su završeni

Ne propustite

Koprivničke vode obavještavaju građane da će u sklopu projekta Aglomeracija Koprivnica započeti radovi na rekonstrukciji sustava odvodnje grada Koprivnice.

Radovi započinju 09. listopada u Ulici Gornji Banovec sa spojem na Pavelinsku ulicu i radovi na Trgu kralja Tomislava, Trgu podravskih heroja i Trgu slobode. Spomenimo kako su pripremni radovi u navedenim ulicama završeni.

Tijekom radova na rekonstrukciji sustava odvodnje izvodit će se i radovi na prespajanju svih postojećih priključaka odvodnje.

– Ovim putem obavještavamo građane da je završena rekonstrukcija odvodnje u Ulici Franje Gažija od raskrižja s Pavelinskom ulicom na sjeveru do raskrižja sa Ulicom Donji Banovce na jugu te molimo građane da ne parkiraju vozila na uređenim zelenim površinama – poručili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni savjeti

Ovo je najbolje vrijeme za zalijevanje vrta ljeti, mnogi su iznenađeni

Budući da su temperature visoke, važno je znati kako pravilno brinuti o sadnicama kako ne bi uvenule. Zalijevanje vrta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×