16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
besplatna autoškola!

Počinje velika nagradna igra Auto-kluba Koprivnica – PRVA, DRUGA, TREĆA – NEK TE PRATI SREĆA!
P

Ako još nemate vozačku dozvolu, ovo idealna prilika za vas! Upišite se u autoškolu Auto-klub Koprivnica i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri povodom dana Auto-kluba Koprivnica.

Ne propustite

Auto-klub Koprivnica se nalazi u Koprivnici, na adresi Starogradska 45, u neposrednoj blizini centra. Samo funkcioniranje Auto-kluba i autoškole već se 74 godine temelji na velikom trudu i radu zaposlenika i vodstva ove udruge, a uz značajan doprinos sigurnosti na cestama. Auto-klub Koprivnica je dao neizmjeran doprinos sigurnosti u prometu, edukacijom na desetke tisuća vozača u cestovnom prometu, dokazano stručnim kadrovima u vlastitoj autoškoli.

Upravo Dan Auto-kluba Koprivnica, 5. lipnja, povod je za ovu nagradu igru, a vama prilika osvajanja, uz kvalitetnu obuku, i značajnog financijskog dobitka.

Kod osposobljavanja kandidata za vozača, prvenstvena želja je obučiti kandidate za sigurne vozače koristeći moderne metode i nastavna umijeća. Auto-klub Koprivnica uz stručne kadrove posjeduje adekvatan prostor i najsuvremenija nastavna sredstva, vježbalište od 8000 m² sa svim potrebnim elementima za stjecanje svih potrebnih vještina upravljanja vozilom. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći predavač i instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada s kandidatima.

Ako još nemate vozačku dozvolu, ovo idealna prilika za vas! Upišite se u autoškolu Auto-klub Koprivnica i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri povodom dana Auto-kluba Koprivnica.

Svi kandidati upisani za „B“ kategoriju od 1. lipnja 2021. godine do 2. srpnja 2021. godine sudjeluju u velikoj nagradnoj igri i mogu osvojiti jednu od tri nagrade:

• besplatnu autoškolu,
• besplatni tečaj iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila i
• Optimum model članstva u Auto-klubu Koprivnica sa svim pogodnostima u HAK-u!

„Nemojte čekati i postanite i vi dio naše velike obitelji te siguran i sretan sudionik u prometu.“

Sve informacije vezane za upis u autoškolu i nagradnu igru možete saznati na brojeve 048-622-460, 099-3146-921 ili osobno na adresi Starogradska 45, 48000 Koprivnica.

Pravila nagradne igre pogledajte OVDJE: http://kc-ak.hr/pravila-i-uvjeti-nagradne-igre-prva-druga-treca-nek-te-prati-sreca/.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turnir

Đurđevačke teniske nade uspješne u Varaždinu, Andrej posustao tek u polufinalu

Kako doznajemo, na turniru za mlade tenisače u Varaždinu, koje je organizirao TK Varteks za tenisače do  8, 9...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×