25.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počinju Međunarodni dani Drave
P

Ne propustite

Po trinaesti put u Koprivnici će se obilježiti Međunarodni dani Drave.

Tradicionalno manifestacijom promovira se zaštita prirodnih i kulturnih vrijednosti dravske regije na međunarodnoj razini, te potiče održivi razvoj.

Ove godine, manifestacija će biti posvećena projektu CYCLE IN THE NETWORK koji započinje u partnerstvu s gradovima Nagykanizsom i Zalakarosom te Turističkom zajednicom Međimurske županije. Projekt će doprinijeti turističkom razvoju regije na osnovi biciklističkih ruta uz Dravu te sačuvanih prirodnih vrijednosti. U projektu će sudjelovati i općine uz rijeke Dravu i Muru na obje obale jer se žele bolje povezati za daljnje aktivnosti u projektu i učvrstiti dugogodišnje veze s organizacijama koje su doprinijele očuvanju dravskog krajolika proteklih godina.

Program 13. Međunarodnih dana Drave
4. listopada
10h: Konferencija 13. Međunarodnog dana Drave, Gradska vijećnica u Koprivnici Projekt Cycle in the network kao osnova za održivi razvoj regije
12.30h: Izložba fotografija” Rijeke nas mame ljepotom” u predvorju Doma mladih
5. listopada
10.00- Biciklistički izlet na ušće Mure u Dravu kod Legrada

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturanti okupirali Križevce

FOTO/VIDEO Veseli maturanti pjesmom i plesom slave svoje posljednje srednjoškolske dane

Pjesma, veselje i radost obilježili su danas ulice Križevaca. Naime, križevački su se maturanti danas tradicionalno prošetali od sportske dvorane...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×