19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
19. prodajna izložba

Počinju prijave za ovogodišnje Dane voća
P

Svi zainteresirani proizvođači koji žele predstaviti domaće proizvode mogu svoju ispunjenu prijavnicu dostaviti Upravnom odjelu za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke  županije

Ne propustite

Nakon što je Organizacijski odbor najavio 19. Dane voća Koprivničko-križevačke županije koji će se održati 6. i 7. listopada 2017. godine na Trgu Svetog Jurja u Đurđevcu, započele su prijave za prodajnu izložbu.

Izložba će se održati u subotu, 7. listopada, a svi zainteresirani proizvođači koji žele predstaviti domaće proizvode mogu svoju ispunjenu prijavnicu dostaviti Upravnom odjelu za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke  županije, najkasnije do  25. rujna 2017. godine.

Za sve informacije i upite obratite se  u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i  poljoprivredu, Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica ili na broj telefona 048/658-135, fax: 048/658-131, e-mail: zdenka.maric@kckzz.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×