16.8 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podjela Uvjerenja o osposobljenosti 4. generacije pčelara/pčelarica
P

Ne propustite

Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija pozivaju Vas na podjelu Uvjerenja o osposobljenosti 4. generaciji pčelara/pčelarica u ponedjeljak, 19. svibnja 2014. godine u 19:00 sati u Kinu Velebit u Koprivnici.

Radi se o 69 polaznika programa osposobljavanja za pčelara/pčelaricu u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica koji će primiti svoje uvjerenje o osposobljenosti za pčelara/pčelaricu.

Podjeli će nazočiti predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Savjetodavne službe, predavači u programu i ostali partneri u realizaciji programa osposobljavanja.

Ujedno će biti prikazan izvrstan i nagrađivani dokumentarni film ”VIŠE OD MEDA”, švicarski kandidat za Oscara 2014. u kategoriji najboljeg stranog filma, koji pokušava odgovoriti na pitanje zašto već petnaest godina cijele pčelinje zajednice misteriozno nestaju. Projekcija je otvorena i besplatna za sve zainteresirane građane.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×