smjene

Podravac iz Virja i Močile ostali bez trenera, zamjene im se već znaju

Otegotna okolnost je i što su to većinom bili klubovi iz donjeg dijela tablice, a očekivao se bolji rezultat jer doveden je David Arap, igrač u najboljim godinama s prvoligaškim iskustvom.

17:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Valentin Knapić više nije trener Podravca iz Virja, a ista je situacija i u Močilama, samo je tamo u glavnoj ulozi (bio) Vedran Vedriš.

Što se tiče virovskog Podravca, oni su u prvih pet utakmica sezone upisali pet poraza. Otegotna okolnost je i što su to većinom bili klubovi iz donjeg dijela tablice, a očekivao se bolji rezultat jer doveden je David Arap, igrač u najboljim godinama s prvoligaškim iskustvom.

Kako su objavili na Facebook stranici, zamjena Knapiću bit će Ivica Lukač.

Nešto sjevernije, u Močilama, također se dogodila promjena trenera. Nakon slabijeg ulaska u sezonu Vedran Vedriš odlučio je podnijeti ostavku. Njegova zamjena bit će Vedran Bači. Evo kakvu je Vedriš poruku ostavio na odlasku:

Dragi simpatizeri i članovi kluba, prijatelji, djelatnici, treneri, moja trenerska karijera ovdje je završila.
Puno sam razmišljao i znam da je došlo vrijeme za početak novog životnog ciklusa. “Odlazim!“Bila je to sjajna, dosta zanimljiva, veoma teška i nezgodna godina iza nas. Za to vrijeme sam bio jako sretan u pobjedama, no prolazio sam i kroz jako teško vrijeme dok smo gubili, ali nikada nismo gubili vjeru i išli smo putem koji smo si sami postavili i zacrtali prvo dana.

Vedranu Bačiju, Kreši Horvatu i cijeloj upravi koja mi je dala priliku da budem trener Močila, a u svakom trenutku su mi izražavali veliko poštovanje i povjerenje. Također, želim se zahvaliti svim ljudima unutar Kluba za njihovu podršku i način na koji su me tretirali kroz moje vrijeme provedeno u klubu. Također, želim se zahvaliti i igračima na njihovom trudu, zbog čega smo zajedno i uspjeli ostvariti sve dosadašnje rezultate. Od današnjeg dana, želim njima i novom treneru svu sreću ovoga svijeta.

Sve najbolje svima.

Športski pozdrav