6.8 C
Koprivnica
Utorak, 27. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nema više biljega

Podravci i Prigorci među prvima u Hrvatskoj mogu elektronički i kartično plaćati pristojbe i naknade
P

Uz kartično plaćanje na šalterima Koprivničko-križevačke županije, usluga e-Pristojbe omogućava da se cjelokupni iznos usluge uplati i putem računala.

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija je među prvima u Hrvatskoj građanima omogućila uslugu elektroničkog i kartičnog plaćanja upravnih pristojbi i naknada kroz uslugu e-Pristojbe unutar platforme e-Građani, koja trenutno broji preko milijun korisnika.

– Za  korisnike usluga to znači da više ne moraju morati kupovati biljege na kioscima već će sve pristojbe moći platiti karticom na šalterima u Županiji ili matičnim uredima u kojima su instalirani terminali za beskontaktno plaćanje – kazao je župan Darko Koren.

Uz kartično plaćanje na šalterima Koprivničko-križevačke županije, usluga e-Pristojbe omogućava da se cjelokupni iznos usluge uplati i putem računala pri čemu se generira kod koji se poništava realizacijom usluge na šalteru Županije.

Trenutno su u funkciji Matični uredi i pisarnice u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu, aktiviran je Matični ured Drnje, a uredi Kloštar Podravski i Virje će biti aktivirani prema rasporedu. Korisnici mogu platiti pristojbe Ministarstva uprave (matičarstvo, obrt i registar udruga) dok će ostale pristojbe (gospodarstvo i graditeljstvo) prema  planu biti realizirane do kraja godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na svu sreću

Učenik koji je danas skočio s prvog kata škole nalazi se izvan životne opasnosti

Izvijestili smo danas o učeniku koji je stradao u padu s prvog kata Osnovne škole u Ludbregu. Kako doznaje Dnevnik.hr,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×