13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
izvanredni prijevoz

Podravci, oprez! Spremnik ogromnih dimenzija prevozi se večeras našim cestama, pogledajte gdje i kada
P

Policija će navečer regulirati promet na relaciji Cvetkovec – Koprivnica – Đurđevac – Kloštar Podravski

Ne propustite

Prošli tjedan upozorili smo podravske vozače da pripaze na izvanredni prijevoz koji se prevozio iz Carlsberga, a upravo nas je policija obavijestila da će jedan takav i večeras prolaziti našim prometnicama.

Kako poručuju, riječ je o spremniku velikih dimenzija, visokom pet metara, a gotovo toliko je i širok, pa se upozoravaju vozači da oko 20 sati budu spremni za mimoilaženje s istim.

Izvanredni prijevoz, po običaju, kretat će se usporeno i pod dodatnom pratnjom policije, koja će regulirati promet na relaciji Cvetkovec – Koprivnica – Đurđevac – Kloštar Podravski. Dakle, Podravskom magistralom.

Iz policije ističu da će se na pojedinim lokacijama privremeno ukloniti prometna signalizacija, koja će se nakon prolaska navedenog tereta vratiti u prvobitno stanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Detalj s prometnica

DALA JE SVOJE Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke!

"Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke", napisao je jedan pratitelj facebook stranice Uživo sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×