24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TORČEC KUJE VELIKE PLANOVE

Podravec doveo devet pojačanja, među njima i trojac iz Drnja, Kovač: Imamo ekipu za vrh Prve, a ne Druge ŽNL
P

Pojačanjima tu nije kraj. Cilj je dovesti još jednoga napadača s kojim pregovori trenutno traju. Ujedno će se nadomjestiti mogući odlazak šest igrača sa zagrebačkog područja.

Ne propustite

Iako su travnjaci tijekom ovoga dijela godine prazni, a glavni akteri na moru, županijski nogomet i dalje obiluje zanimljivim informacijama.

Jedan od najužarenijih klubova glede transfera svakako je Podravec iz Torčeca koji se pojačao s čak devet imena s time da se radi o kvalitetnim i dokazanim igračima. Stigli su Dario Balent, Milan ManojlovićAlen Kesteli, Nikola Premec, Luka Kraljić, Dejan Brkić, David Kovač, Luka Erak i Lovro Mujić.

– Doveli smo igrače s kojima ćemo se boriti za Prvu ŽNL, cilj nam je ući u viši rang. Na ostale igrače i dalje računamo, ali oni nam nisu dovoljni s obzirom na to da želimo napraviti nešto više. Važno nam je i da imamo dobru klapu čemu pomaže činjenica da se svi poznajemo – kazao je predsjednik Podravca Ivan Kovač.

Prošle sezone osvojili su, kažu, razočaravajuće 12. mjesto Druge ŽNL. Time je dodatno zanimljivo što su se navedeni odlučili na dolazak u Torčec, prvenstveno valja istaknuti trojac Manojlović-Kesteli-Premec koji je stigao iz redova prvaka Tomislava iz Drnja. No, i to je Kovač objasnio.

–  Samostalno su se ponudili. Dio njih ne želi igrati viši rang Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Javili su mi se jer su putovanja duža i obaveze veće – izjavio je.

Podravec Torčec - Fugaplast 26.05.2019. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Pojačanjima tu nije kraj. Cilj je dovesti još jednoga napadača s kojim pregovori trenutno traju. Ujedno će se nadomjestiti mogući odlazak šest igrača sa zagrebačkog područja.

– Vidjet ćemo hoće li još tko doći. Sve u svoje vrijeme. Za sada smo zadovoljni – tvrdi Kovač.

Osim goleme kadrovske promjene, Torčec je dobio i novoga trenera. Mario Fonjak vodio je Omladinac Herešin, a Kovač ga vidi kao dobro rješenje, uzevši u obzir da se radi o domaćem treneru upoznatim sa situacijom u klubu.

– Očekujemo da će složiti dobru klapu, organizirati kvalitetne treninge i stvoriti dobre rezultate – objašnjava.

Visoke ambicije sada se nameću same od sebe, a od njih ne bježi niti predsjednik koji najavljuje velikih pohod.

Imamo ekipu za vrh Prve, a ne Druge ŽNL – ambiciozan je Kovač.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OŠ Molve

FOTO Učenici iz Molvi prisustvovali na okruglom stolu “Gen Z Akademija”, nakon toga uslijedilo je fotografiranje s influenserima

U utorak, učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Molve prisustvovali su okruglom stolu pod nazivom "Gen Z Akademija"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×