14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka dobitnik certifikata Poslodavac Partner
P

Ne propustite

Podravka je zahvaljujući uspješno izgrađenom sustavu upravljanja zaposlenicima nagrađena certifikatom Poslodavac Partner. Detaljnom analizom procesa upravljanja ljudskim resursima i usporedbom s drugim organizacijama, utvrđeno je kako je Podravka zadovoljila visoke standarde kvalitete Certifikata Poslodavac Partner, a svojim uspješnim pristupom u upravljanju ljudskim resursima pokazala se kao poželjan poslodavac i poslovni partner, priopćeno je iz koprivničke kompanije.

Zvonimiru Mršiću, predsjedniku Uprave Podravke certifikat je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO.

Na svečanoj dodjeli certifikata na kojoj je prisustvovao cijeli menadžment, stručni ocjenjivački tim je prezentirao rezultate analize pet područja upravljanja zaposlenicima: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima.

Podravka je zadovoljila visoke standarde u svih pet područja te je najviše ocijenjena u području Regrutiranja i selekcije zahvaljujući transparentnim procedurama zapošljavanja te programu za zapošljavanje pripravnika „SHAPE your future with a hearth”.

– Način na koji se kompanije odnose prema svojim ljudima postaje i jest izvorište organizacijske konkurentnosti i sposobnosti. Grupa Podravka je usredotočena na svoje ljude – naši zaposlenici, njihova kvaliteta i angažiranost ono su što nas razlikuje od drugih i zato su naši zaposlenici naša kompetitivna prednost. Ovaj certifikat dokaz je da razvijamo i implementiramo sve one procese koji nam osiguraju da privlačimo najbolje ljude te nam omogućavaju i dalje razvijati postojeće zaposlenike te na taj način doprinosimo rastu i razvoju kompanije. Vjerujem u tvrdnju da se način na koji tvrtka tretira svoje zaposlenike odražava i na način kako će oni tretirati svoje kupce ili klijente te nam je stoga vrlo važno da osiguramo sve uvjete da u konačnici naši kupci i potrošači budu zadovoljni. Znamo da svaki naš zaposlenik na neki način osigurava kvalitetu naših proizvoda i osigurava rast naše kompanije. Naši zaposlenici ključni su za ostvarenje vizije kompanije, a to čine svakodnevno živeći naše vrijednosti – izjavila je Jasenka Maltarić Dujnić, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Grupe Podravka.

– Podravka je kompanija koja se ističe inovativnim projektima u području upravljanja zaposlenicima. Vrijedi istaknuti projekt „SHAPE your future with a hearth” za zapošljavanje i razvoj pripravnika, program „Znamo, dijelimo, rastemo” kroz koji zaposlenici dijele znanje sa svojim kolegama, centre procjene kroz koje zaposlenici razvijaju svoje kompetencije i planiraju karijeru, razvijen sustav e-učenja koji se aktivno koristi te intenzivno promoviranje vrijednosti kompanije kroz brojne kanale komunikacije. Zahvaljujući cjelovitoj i strateškoj primjeni najsuvremenijih praksi upravljanja zaposlenicima Podravka je zaslužila status Poslodavca Partner – rekao je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvtke SELECTIO.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća savjetnička kuća u području upravljanja ljudskim resursima, a procese kompanija uključenih u projekt Certifikat Poslodavac Partner prema Knjizi standarda ocjenjuje stručni tročlani tim sastavljen od stručnjaka u ljudskim resursima koji dolaze iz vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

[FOTO/VIDEO] TEŠKA NESREĆA Tri automobila sudarila se u Čakovečkoj, ima ozlijeđenih

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije u Čakovečkoj ulici u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarila su se tri automobila u blizini...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×