14.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dobra prilika

Podravka hitno traži veći broj radnika na neodređeno, nude razne dodatke, troškove prijevoza, prehranu…
P

Traži se sve od NKV do SSS i VKV, a jedan od uvjeta je i spremnost na smjenski rad. 

Ne propustite

Koprivnička Podravka hitno traži velik broj radnika i radnica u svojoj Tvornici voća i povrća Kalnik. Tvornica je, podsjetimo, pred procesom dovršetka proširenja i modernizacije.

– Zaposlenje je na neodređeno vrijeme uz probni rok od 2 mjeseca. Nudimo stabilno i sigurno radno okruženje. Nudimo redovita primanja koja će se sastojati od osnovne plaće i dodatka za radni staž u Podravki. Tu su i dodatci za smjenski rad i uvjete rada – isplata najkasnije do 15. u mjesecu za prethodni mjesec – ističu u kompaniji.

Podravka hitno traži – evo koja zanimanja

Također, radnik će imati pravo i na sljedeća primanja: fiksni mjesečni dodatak na plaću, naknadu za troškove mjesnog i međumjesnog prijevoza. Usto i uplatu u III. mirovinski stup, isplatu regresa, Božićnice, Uskrsnicu, subvencioniranu prehranu. Slijede i druge pogodnosti temeljem Kolektivnog ugovora… – poručili su iz Podravke.

Podravka hitno traži
Traži se veći broj radnika // Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Ono što im nedostaje su strojobravari, električari, mehaničari i osobe s drugim srodnim zanimanjima, radnici za rad na proizvodnim linijama i strojevima, vozači viličara, te skladišni radnici, tehničari i ostala zanimanja. Traži se sve od NKV do SSS i VKV, a jedan od uvjeta je i spremnost na smjenski rad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

intervju

Željko Grgačić: Pitomača će dobiti novi trg, a u planu je izgradnja nove škole, vrtića i doma za starije

Povodom Dana općine Pitomača razgovarali smo s načelnikom Željkom Grgačićem o brojnim projektima koje se provode u općini te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×