1.8 C
Koprivnica
Subota, 4. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka imenovala još dva nova direktora
P

Ne propustite

Uprava Podravke donijela je Odluku o imenovanju Gordane Periškić za direktoricu sektora Marketing i Ivana Galovića za direktora Lanca opskrbe Podravke (Supply Chain Director).

- Oglas -

Gordana PeriškićGordana Periškić u Podravku dolazi s pozicije regionalnog Country menadžera te članice Uprave Unilevera za Hrvatsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Sloveniju i BiH. S radom u Podravki počinje 21.1.2013. godine.

Iza sebe ima 15-godišnje vrsno radno iskustvo u kompaniji robe široke potrošnje (FMCG) Unilever u kojoj joj je rad bio vezan najvećim dijelom uz marketing te zadnjih nekoliko godina vođenje cjelokupnog poslovanja na tržištima Hrvatske, Slovenije i BiH.

Prije Unilevera radila je tri godine u osječkoj Saponiji. Gordana Periškić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a tijekom bogate karijere završila niz stručnih treninga i edukacija u Hrvatskoj i inozemstvu.

- Oglas -

 

Ivan GalovićIvan Galović bit će nadležan za organizacijsku cjelinu koja će objedinjavati nabavu, proizvodnju i logistiku, odnosno upravljanje cijelim lancem opskrbe.

Novoimenovani direktor Lanca opskrbe Ivan Galović, koji u Podravki počinje raditi 1. ožujka, diplomirao je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Iza sebe ima veliko i bogato domaće te međunarodno iskustvo na vodećim pozicijama u proizvodnji te lancu opskrbe. Dolaskom Ivana Galovića u Podravku i formiranjem cjeline lanca opskrbe cilj je efikasnije upravljanje te suradnja unutar svih segmenata lanca opskrbe, od dobavljača do korisnika te u konačnici smanjenje troškova svih unutar lanca.

U koprivničku kompaniju Ivan Galović dolazi s pozicije direktora Proizvodnje i lanca opskrbe Carlsberg Malawi (Afrika) gdje je bio zadužen osim za vođenje proizvodnje u pivovari i za tri tvornice sokova i tvornicu alkoholnih pića te rukovođenje logistikom i planiranje. Osim toga, vodio je i investicijske projekte te projekte racionalizacije troškova u Proizvodnji i Logistici.

Profesionalnu karijeru započinje prvo u Podravki i to 1982. godine kao tehnolog, potom tehnički direktor u tvornici Kvasac. Nakon toga rukovoditelj je Razvoja biotehnologije u Istraživanju i razvoju Podravke.

1994. godine postaje tehnički direktor Panonske pivovare (današnje Carlsberg Croatia) i u toj kompaniji stječe bogato međunarodno iskustvo na izvršnim pozicijama koje su uglavnom vezane uz lanac opskrbe te vođenje kompanije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

VAŽNA GODINA

FOTO/VIDEO Torčanke uzele stvar u svoje ruke i preuzele klub, na čelu mu je učiteljica Ana: Svake nedjelje smo na utakmici, vezane smo za...

Kalendarska godina, čiji smo prvi mjesec već ispratili, bit će u slavljeničkom tonu za članove NK Podravec, ali i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti