17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka odlično surađuje s četiri braniteljske zadruge
P

Ne propustite

090902-branitelji-podravka-mPredsjednik uprave Podravke Zdravko Šestak i ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić razgovarali su danas o suradnji najveće hrvatske prehrambene tvrtke s braniteljskim zadrugama te skorašnjem 5. Sajmu braniteljskih zadruga koji će biti održan 26. rujna u Koprivnici.

– Podravka ima ugovorenu proizvodnju krastavaca, cikle, crvene paprike, feferona i patliđana s braniteljskim zadrugama iz Virovitice, Čakovca, Pitomače i Visokog i od njih godišnje preuzme 355 tona nabrojenog povrća. Uskoro ćemo ugovore o suradnji potpisati i s braniteljskim zadrugama iz Malog Bukovca, Kometinaca, Ladislavaca, Varaždina, Brezničkog Huma i Siska, jer smo vrlo zadovoljni dosadašnjim iskustvima s braniteljima i uvjereni da oni mogu zadovoljiti naše stroge proizvodne standarde – rekao je Zdravko Šestak i naglasio da je prostora za suradnju dovoljno, jer Podravka trenutno na ovaj način podmiruje svega pet posto potreba za povrćem.

090902-branitelji-podravka2-mMinistar Ivić je pohvalio odluku vodstva tvrtke da osnuje Zakladu «Uvijek sa srcem» te je najavio da će resorno ministarstvo pomoći održavanje 5. Sajma braniteljskih zadruga.

– U Koprivnici će se okupiti predstavnici više od 200 braniteljskih zadruga i naravno da ćemo se uključiti u njegovu organizaciju. U Hrvatskoj je više od 4000 branitelja uključeno u rad 368 takvih zadruga, od kojih je 271 u posljednjih pet godina dobila ukupno 40 milijuna kuna potpora – kazao je Ivić i dodao da će Ministarstvo branitelja nastaviti s takvom praksom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×