24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRIJEDNA AKCIJA

Podravka opet pokazuje veliko srce, od svake prodane Vegete doniraju 10 centi za opremanje školskih kuhinja
P

Na natječaj se mogu prijaviti sve osnovne škole u Hrvatskoj, a novac za obnovu dobit će tri odabrane. Također, svaka prijavljena škola dobit će brošuru sa savjetima o prehrani djece školske dobi i receptima, ali i vrijedan poklon paket Podravkinih proizvoda

Ne propustite

O tome da postoje određeni problemi u školskim kuhinjama već smo pisali, a nažalost, velik broj osnovnih škola u našoj okolici i Hrvatskoj, nema školske kuhinje, a još je veći broj onih čije su kuhinje stare i neprimjerene te vape za renoviranjem.

Kako bi pomogli u uređenju školskih kuhinja i blagovaonica u osnovnim školama Podravkin najpoznatiji brend Vegeta pokrenuo je natječaj „Doniramo i školske kuhinje renoviramo“.

Stoga, od 15. veljače do 15. ožujka 2023. Podravka će od svakog prodanog Vegeta plavog pakiranja odvojiti 0,10 eura za obnovu školskih kuhinja.

Na natječaj se mogu prijaviti sve osnovne škole u Hrvatskoj, a novac za obnovu dobit će tri odabrane. Također, svaka prijavljena škola dobit će brošuru sa savjetima o prehrani djece školske dobi i receptima, ali i vrijedan poklon paket Podravkinih proizvoda.

U istom razdoblju, od 15. veljače do 15. ožujka, traju i prijave za škole. Prijaviti je moguće se isključivo putem web stranice, gdje zainteresirane škole mogu pronaći sve detalje i kriterije natječaja.

Nakon prikupljanja prijava, u zadnjem krugu izbora, od 20. do 30. ožujka, svojim glasom na web stranici i građani će moći pomoći odabranoj školi da dođe korak bliže ovoj vrijednoj donaciji.

„Vegeta brend već više od šezdeset godina na naše stolove donosi najfinije okuse. Stoga je prirodan korak da kvalitetnim i ukusnim obrocima doprinesemo razvoju hrvatskih školaraca. Djeca imaju svako pravo na tople obroke i lijepe školske uspomene, a na nama je, kao zajednici, da im to pokušamo i omogućiti. Drago nam je što ćemo trima školama pomoći pri opremanju kuhinja i blagovaonica te na taj način omogućiti kvalitetne obroke za njihove učenike“, kažu u Podravki koja, kao društveno odgovorna kompanija, već desetljećima financijski i donacijama proizvoda pomaže mnoge humanitarne, gospodarske, kulturne, sportske i znanstvene projekte diljem Republike Hrvatske, a to će nastaviti činiti i u nadolazećem razdoblju.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan na cestama

ZNAMO LI VOZITI? Tri prometne zbog istog razloga, jedan vozač bježao pa ga policija pronašla

Četiri prometne nesreće dogodile su se u posljednja 24 sata, javila je podravsko-prigorska policija. Srećom, sve su imale materijalne posljedice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×