18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
podravkini nagrađeni proizvodi

Podravka osvojila 13 odličja Superior Taste Award – prestižne nagrade u segmentu prehrane u svijetu
P

Ovogodišnje zvijezde među nagrađenima su Majstor Panceta i Fant za tortille s dodijeljene tri zlatne zvjezdice

Ne propustite

Nastavljajući dugogodišnji uspjeh, Podravka je i ove godine zabilježila veliko postignuće na međunarodnom ocjenjivanju kvalitete Superior Taste Award u Bruxellesu. Čak 13 Podravkinih proizvoda osvojilo je odličje na dodjeli ove prestižne nagrade u segmentu prehrane u svijetu. Veliko je to priznanje izvrsnosti okusa i potvrda kvalitete Podravkinih proizvoda.

Najveći uspjeh, tri zlatne zvjezdice, postigli su novi Podravkini proizvodi, Fant za tortille i Majstor Panceta. Majstor Panceta nastaje na 950 metara nadmorske visine tijekom 95 dana soljenja, dimljenja, sušenja i zrenja. Fant za tortille novi je proizvod iz Fant internacionalne linije. Kreiran je za brzu i jednostavnu pripremu ovog poznatog meksičkog jela te ne sadrži dodane pojačivače okusa.

S po dvije zlatne zvjezdice nagrađeni su Vegeta Maestro dimljena paprika, Eva tuna fileti u maslinovom ulju, Majstor Zdenka grill kobasica, Majstor Špinatka grill kobasica te Majstor dalmatinski pršut.

Po jednu zlatnu zvjezdicu osvojili su Vegeta Natur tekući dodatak jelima, Eva delikates sardine s ružmarinom i morskom soli, Majstor Pepica grill kobasica, Green Beast Burger (burger biljnog sastava), Podravka goveđi gulaš te Žitov kruh Zlatno zrno.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute sa sjedištem u Bruxellesu, a za ovu cijenjenu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta. Odličja dodjeljuje žiri sastavljen od više od 200 članova iz 20 zemalja, redom vrsnih svjetskih chefova i sommeliera. Proces ocjenjivanja obuhvaća senzoričko ocjenjivanje metodom slijepog kušanja proizvoda, s fokusom na intenzitet okusa samog proizvoda, bez uspoređivanja s drugim proizvodima. Osobita važnost pridaje se i ocjeni mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

Podravka u ovom ocjenjivanju sudjeluje od 2008. godine, a do danas su Podravkini proizvodi osvojili čak 148 Superior Taste Award odličja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×