6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Hrvanje

Podravka otvara školu hrvanja i u Novigradu Podravskom
P

Ne propustite

Prvi organizirani trening u novom hrvačkom domu održat će se u srijedu, 28. listopada, u dvorani Osnovne škole ‘prof. Blaž Mađer’, s početkom u 17 sati, dok će drugi termin biti subotom u istom vremenu.

Hrvački klub Podravka 28. listopada otvorit će školu hrvanja u Novigradu Podravskom, a zbog gašenja đurđevačkog hrvačkog kluba Picoka, svi članovi imat će priliku svoj rast i razvoj nastaviti u bojama Podravke.

Prvi organizirani trening u novom hrvačkom domu održat će se u dvorani Osnovne škole ‘prof. Blaž Mađer’, s početkom u 17 sati, dok će drugi termin biti subotom u istom vremenu. Treninzi će trajati dva sata.

Hrvački klub Podravka poziva sve zainteresirane učenice i učenike da im se pridruže te ožive ovaj sport u Novigradu Podravskom, ali i nastave ili tek počnu ostvarivati odlične rezultate, u čemu će im zasigurno pomoći iskusni trenerski kadar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×