1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka otvorila novi skladišno-distributivni centar u Dugopolju
P

Ne propustite

090426-dugopolje-mDistributivni centar u Dugopolju, veličine 6000 četvornih metara neto površine, prvi je u nizu distributivnih centara Podravke koje vodeća prehrambena kompanija namjerava graditi u Hrvatskoj. Novi objekt u nazočnosti brojnih poduzetnika, poslovnih partnera i predstavnika lokalnih vlasti danas su otvorili potpredsjednik Sabora Republike Hrvatske Josip Friščić i predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak, priopćeno je iz Podravke.
- Oglas -

Tom je prigodom potpredsjednik hrvatskog Sabora Josip Friščić istaknuo:

– Lijepo je biti na mjestima gdje se slavi uspjeh, a Podravka ga i ovim primjerom potvrđuje. Prije deset godina u Dugopolju nije bilo ničega a danas su ljudi svojim radom i promišljanjima stvorili ovu zonu koja je među vodećima, a nesumnjivo će tome doprinositi i Podravka – kazao je Friščić.

Do sada je Podravka distribuirala proizvode u Dalmaciju iz osam skladišta za pojedinačne asortimane, a izgradnjom distribucijskog centra u Dugopolju isporuka kupcima će definitivno biti znatno efikasnija jer će se sva distribucija kontrolirati iz jednog centra.

- Oglas -

-Podravkin je cilj biti najuspješnija među jednakim kompanijama, a ovim novim skladištem nastavljamo našu odrednicu optimizacije troškova poslovanja. Našim kupcima pak, pružat ćemo još kvalitetniji servis budući da će se Podravkin cjelokupan asortiman distribuirati s jednog mjesta – rekao je predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šesak.

Prodajni rezultat regije Dalmacija iz godine u godinu raste i svakako zaslužuje posebnu pažnju, prvenstveno u turističkoj sezoni koja je pred nama.

Izvođač radova bila je križevačka tvrtka Radnik, koja je zajedno s Podravkom odradila ambiciozni projekt gradnje kojega je počela potkraj 2007. godina i bila dovršena u predviđenom roku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nikola večenaj leportinov

Kao dijete klečao je pod puškom mađarskog vojnika, prvu izložbu imao je kao Podravkin portir, a danas boluje od Parkinsa i živi u domu:...

Naivno slikarstvo karakteristično je po motivima iz svakodnevnog života, prekrasnim krajolicima, živim bojama, a osobito po jedinstvenom slikanju na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti