POSLJEDNJE ZBOGOM

Podravkaši se ružama i pljeskom oprostili od svojeg predsjednika Marina Pucara

Njegovo je beživotno tijelo danas krenulo na posljednje putovanje iz koprivničke Opće bolnice put Zagreba gdje će biti sahranjeno u ponedjeljak na zagrebačkom Mirogoju, u 15.30 sati.

13:50h
0
Posljednji ispraćaj Marina Pucara ispred Podravke
Foto: Marko Horvat

Zaposlenici Podravke od srijede se opraštaju od prerano preminulog predsjednika Uprave Marina Pucara. Njegovo je beživotno tijelo danas krenulo na posljednje putovanje iz koprivničke Opće bolnice put Zagreba gdje će biti sahranjeno u ponedjeljak na zagrebačkom Mirogoju, u 15.30 sati.

Prije nego je napustio Koprivnicu u kojoj je proveo velik dio svog radnog vijeka, vozilo s njegovim lijesom zaustavilo se kratko u Starčevićevoj ulici, ispred upravne zgrade Podravke, gdje su se okupili brojni Podravkaši. Okupljeni su se u tišini i polažući ruže u automobil pokraj lijesa oprostili od svog predsjednika Uprave, a ispratili su ga uz pljesak.

Među brojnim tužnim licima isticalo se i ono hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića.

Podsjetimo, Pucar je dužnost predsjednika Uprave Podravke obnašao od 2017. godine. Iza sebe je ostavio dvije kćeri koje je dobio s bivšom suprugom Tihanom, kao i svoju drugu suprugu Renatu.

Foto: Marko Horvat

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW