prva hrl za žene

Podravkašice rutinski do nove prvenstvene pobjede

21:16h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Rukometašice Podravke između važnih europskih okršaja moraju igrati i one prvenstvene pazeći u isto vrijeme da se ne dogodi nekakav slučajan kiks. Podravka je vodeća, Lokomotiva je drugoplasirana, a na trećoj poziciji stoji Bjelovar, današnji protivnik Podravke.


Utakmica je Mugoša otvorila promašivanjem zicera. Vidjelo se kako je Podravka svjesna svoje snage pa su krenule nešto lakše. Tako je i Mugoša promađila svoja prva četiri udaraca pa ju je Saračević posjeo na klupu da se malo “sredi”. Izjednačeno je bilo do pola prvog dijela kad se nakon 5-5 Podravka polako odvaja i odlazi na osjetnu razliku. U 20. minuti bilo je 16-9 za Saračevićeve odabranice. Na poluvrijeme se otišlo s 22-16 za Podravku.

Kako je počelo drugo poluvrijeme Saračević je priliku dao mladim snagama, pa je tako Franušić odmah odapela, promašila i u obrani zaradila dvije minute. Održavala se prednost od šest golova koja je rasla, stvari su bile riješene puno prije kraja. Konačan rezultat bio je 24-37

Najbolja, najefikasnija igračica Podravke bila je Tjaša Stanko s osam golova, istim brojem koji je zabila i Borković kod Bjelovara. U nedjelju u 14.30 sati Podravka igra domaći susret protiv mađarskog Siofoka s kojim su prošli vikend remizirale u gostima.

Prva HRL za žene, 13. kolo, 20 sati

Bjelovar – Podravka Vegeta 24-37

 

čitam...