24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravki nova priznanja u Poljskoj
P

Ne propustite

Podravka Poljska primila je dva vrijedna priznanja „Dijamanti Forbesa“ i „Gazela Business“ čime potvrđuje status koji ima na tome tržištu – uspješne i perspektivne kompanije.

Naime, „Dijamanti Forbesa“ ove su godine dodijeljeni treći put, a analitičari Dun&Bradstreeta zajedno s redakcijom Forbesa uvrstili su Podravku među najuspješnije kompanije u 2010. Na listi se nalaze tvrtke koje su imale dobre pokazatelje EBIT i ROA bez ikakvih problema s plaćanjem svojih obveza. Ocjenjivanje je rađeno tzv. švicarskom metodom koja je kombinacija dviju metoda – vrijednosne i dohodovne.

 

„Gazela Business“ pak, Podravku je uvrstio u elitni klub kompanija koje se najdinamičnije razvijaju na tržištu Poljske.

Direktor Podravkinog tržišta Poljske Dalibor Šijak o dobivenim priznanjima je rekao.

-Podravka Poljska redovito je dobro ocjenjivana kako od stručne javnosti, tako i od samih potrošača. S jedne strane to nam je velika čast, no jednako tako i obveza da budemo još bolji u budućem razdoblju te dodatan motiv koji nas vodi k uspješnosti. Poljsko tržište Podravki je izuzetno važno, a iz godine u godinu tamo se potvrđujemo kao ozbiljna, prihvaćena i renomirana kompanija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OŠ Molve

FOTO Učenici iz Molvi prisustvovali na okruglom stolu “Gen Z Akademija”, nakon toga uslijedilo je fotografiranje s influenserima

U utorak, učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Molve prisustvovali su okruglom stolu pod nazivom "Gen Z Akademija"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×