9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kuglanje

Podravkini kuglači i dalje nezaustavljivi, ovaj puta pala ekipa Belina iz Novske
P

Rezultat poslije drugog bloka je  2 - 2 i 30 čunjeva prednosti za Podravku. U trećem bloku trener Oroz ide sa taktičkim zamjenama, u kojem nastupaju Zlatko Betlehem i Miroslav Šaško.

Ne propustite

Kuglači Podravke u 7. kolu 2. HKLS na gostovanju u Novskoj protiv kuglačkog kluba Belina – Novska zabilježili sedmu pobjedu u nizu i ostali dalje jedina neporažena ekipa sa osvojenim maksimalnim brojem bodova.

Trener Ljubomir Oroz u susretu protiv ekipe Beline-Novska u prvi blok postavio je Zvonimira Horžitzkog i Gorana Šegerca. Zvonimir ruši 546 čunjeva i gubi poen, dok Goran ruši 501 čunj i osvaja poen.

Poslije prvog bloka rezultat je 1 – 1 i dva čunja za Podravku. U drugom bloku nastupaju Marijan Česi i Ivica Uremović. Marijan ruši 530 čunjeva, gubi poen, a Ivica s 551 čunjem osvaja poen. Rezultat poslije drugog bloka je  2 – 2 i 30 čunjeva prednosti za Podravku. U trećem bloku trener Oroz ide sa taktičkim zamjenama, u kojem nastupaju Zlatko Betlehem i Miroslav Šaško.

Zlatko i Miroslav svojim protivnicima ni u jednom trenutku nisu dali šansu ni da pomisle na pozitivan rezultat. Zlatko osvaja poen, ruši 578 čunjeva, a Miroslav također osvaja poen, ruši 518 čunjeva.Utakmica završava rezultatom 6 – 2, u kojoj su kuglači Podravke srušili 3224 čunja,  114 čunjeva više od domaćina.

Kuglače sad čeka dvotjedna pauza u kojoj će se odigrati pojedinačno prvenstvo regije sjever. Idući susret kuglači Podravke igraju u Koprivnici 10. prosinca u 10 sati protiv ekipe KK Slavonija iz Novske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Važno ulaganje

VELIKI PROJEKT Kreće realizacija prve geotermalne elektrane na sjeveru Hrvatske

Pisali smo prošle godine kako su nakon tri godine, Tvrtka Bukotermal u vlasništvu Varaždinske županije i Općine Mali Bukovec...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×