14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravkinim proizvodima nagrada Superior Taste Award
P

Ne propustite

Podravkini su proizvodi nizu dosadašnjih nagrada i priznanja za svoju kvalitetu dodali još Superior Taste Award 2010, a predstavnici Podravke preuzeli su ovu nagradu na svečanosti dodjele koja se održala u Bruxellesu.

U samom vrhu izvrsnosti smjestio se brand Studenac koji je ocijenjen maksimalnom ocjenom od tri zvjezdice te svrstan u kategoriju proizvoda vrhunskog okusa i kvalitete. Potrošači su percipirali Studenac kao proizvod koji se izdvaja iznad konkurencije, prepoznavši u njemu visokokvalitetnu gaziranu prirodnu mineralnu vodu namijenjenu vrhunskim gurmanskim užicima kao i svakodnevnom gašenju žeđi, nadoknadi minerala i hidrataciji organizma.

Priznanje Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa – jedna od vodećih svjetskih organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića. Priznanje tim više dobiva na vrijednosti što je stručni sud te ugledne organizacije činilo 120 uvaženih šefova kuhinja i somelijera koji su više dana testirali, ocjenjivali i davali komentare za 900 prehrambenih proizvoda i pića iz 60 zemalja diljem svijeta. U Superior Taste Award kategoriji ocjenjuju se isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina, a u proces ocjenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje posjeduju certifikate kontrole kvalitete.

Važnost ove nagrade najbolje ilustrira činjenica da u pravilu manje od 10 posto svih proizvoda koji sudjeluju u testiranju uspiju osvojiti tri zvjezdice, odnosno više od 90 posto mogućih bodova.

Osvojeni rezultati omogućuju i ostalim nagrađenim Podravkinim proizvodima –  Ajvaru Blagom, Lino ladi, Mješavini za krafne, Mješavini za kukuruzni kruh i Mješavini za kruh sa sjemenkama da sljedeće tri godine na ambalaži komuniciraju internacionalno prepoznatljiv znak kvalitete “Superior Taste Award 2010”, što ih etablira među visokokvalitetne prehrambene proizvode.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Subota

FOTO Špica prepuna lijepih i nasmijanih ljudi, evo koga smo sve “ulovili” fotoaparatom

Križevčanke i Križevčani slave rođendan svoga grada! Iako nam se toplo vrijeme malo skrilo, Prigorcima to nije "zasmetalo" kako bi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×