23.5 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VIDOVO

Podravska općina i ove godine bira najuređenije okućnice, evo kako se prijaviti
P

Kandidature za izbor najuređenije okućnice prikupljaju se do 11. lipnja

Ne propustite

Općina Pitomača i ove godine u sklopu proslave Dana općine, Vidova, pokreće akciju uređenja mjesta, pa će se i ove godine provesti izbor najuređenije okućnice u svakom mjestu, te izbor najuređenijeg naselja općine Pitomača.

Kandidature za izbor najuređenije okućnice prikupljaju se do 11. lipnja, a potrebno je dostaviti prijavu u pisanom obliku sa slikama i kontakt podacima osoba koje se žele natjecati u izboru.

U kategoriji uređenosti pojedinog mjesta ocjenjivat će se uređenost nogostupa, prometnica i kuća, opremljenost klupa, spremnika za smeće, oznaka ulica i kućnih brojeva, rasvjete i signalizacija. te hortikulturno uređenje u što ulaze cvjetne gredice, balkoni, prozori, te uređenost igrališta i travnjaka u središtu mjesta.

U kategoriji uređenosti okućnice ocjenjivat će se hortikulturno uređenje odnosno vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja i raznovrsnost bilja, te opremljenost što se odnosi na kućni broj, uredno pročelje i uređenu ogradu.

Sve prikupljene prijedloge Komisija će razmotriti i donijeti konačnu odluku, a proglašenje „NAJ“ na rasporedu je u subotu 15. lipnja na ljetnoj pozornici na Trgu kralja Tomislava u Pitomači u 20 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OPG Borin

FOTO Vesna je pretvorila mali podrum u pravu tvornicu zdrave hrane, njene ljekovite bukovače “dižu iz mrtvih”

Uz malo odvažnosti, truda i sreće, mali podrumski prostor može se pretvoriti u pravu tvornicu zdrave hrane. Tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×