20.4 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
proslava dana općine

Podravske Sesvete raznovrsnim programom obilježavaju Dan općine, stiže Crvena Jabuka
P

Program je bogat i organizatori vas pozivaju u Podravske Sesvete.

Ne propustite

Proslava Dana Općine Podravske Sesvete nastavlja se ovaj vikend, i to od petka do nedjelje, raznovrsnim i bogatim programom.

Podsjetimo, program je krenuo 1. Dergez biciklijadom u subotu, u nedjelju susretom Podravina – Slavonija – natjecanjem u starim sportovima, turnirom u odbojci na pijesku te natjecanjem u gađanju glinenih golubova.

Program se nastavlja u petak, u 11 sati, kada je predviđeno svečano otvorenje dječjeg vrtića Leptirići nakon kojega slijedi svečana sjednica Općinskog vijeća u 12.30 sati. Od 15 do 18 sati moći će se razgledati izložba fotografija Udruge umirovljenika Podravske Sesvete koja će biti dostupna i u subotu od 14 do 18 sati te nedjelju od 9 do 13 sati. Od 19 sati na nogometnom igralištu posjetitelje će zabavljati TS Dangube. Za djecu će na pomoćnom igralištu od 16 sati biti postavljeni besplatni napuhanci.

U subotu je predviđena nogometna utakmica između Sesvečkih veterana i NK Drave s početkom u 14 sati. Od 15 do 18 sati održat će se mini olimpijada za najmlađe posjetitelje, a od 15 do 19 sati svi posjetitelji moći će se provozati kroz Podravske Sesvete u kočijama. U 15 sati kreće natjecanje u kuhanju gulaša, a od 18 sati bit će održana i dječja predstava U duru i molu za vrtić i školu. Od 19 sati sve posjetitelje zabavljat će Enigma bend, a od 21 sat kreće koncert popularne grupe Crvena Jabuka. Besplatni napuhanci bit će postavljeni od 15 sati, a za posjetitelje je osigurana besplatna degustacija vola na ražnju i gulaša.

Nedjelja će započeti danom otvorenih vrata udruga gdje će udruge iz Podravskih Sesveta prezentirati svoj rad, a isto tako će biti izložba kolača. U 11 sati u župnoj crkvi biti će svečana Sveta misa, a program se završava svečanim preuzimanjem novog vatrogasnog kombija DVD-a Podravske Sesvete.

Program je bogat i organizatori vas pozivaju u Podravske Sesvete.

Za više informacija možete se obratiti u TZ područja Dravski peski.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

staro za novo

Grad se zadužuje za 2,25 milijuna eura kako bi riješili problem koji uvelike opterećuje proračun. Promjene bi se vidjele već do kraja godine, evo...

Nakon poduže stanke, koprivnički vijećnici u ponedjeljak će se naći na tek drugoj sjednici u ovoj godini, a jedna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti