6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Suradnja četiri zemlje

Područnoj školi Josipa Generalića odobren vrijedan Erasmus+ projekt
P

Ne propustite

Njihov projekt jedan je od 77 odabranih između 351 prijave, a nalazi se na petom mjestu s 98 bodova od 100 mogućih.

Područnoj školi Josipa Generalića Hlebine, koja kao osmorazredna škola radi u sastavu Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, odobren je Erasmus+ projekt.

Njihov projekt jedan je od 77 odabranih između 351 prijave, a nalazi se na petom mjestu s 98 bodova od 100 mogućih. Dodijeljena im je financijska potpora u iznosu od 28.580 eura.

Školi u Hlebinama odobren Erasmus+ projekt // Foto: OŠ Josipa Generalića
Školi u Hlebinama odobren Erasmus+ projekt // Foto: OŠ Josipa Generalića

U pisanju projekta sudjelovao je projektni tim u sastavu: Vedran Janković, Dunja Šajatović, Ana Tustonjić Dombaj i Ksenija Varović. Projekt nosi naziv RADWAN – Radość Ambasadorem Dzieci, Wiedza Azymutem Nowoczesności.

Projekt uključuje četiri zemlje partnera: Poljsku, Španjolsku, Tursku i Hrvatsku. Sve zemlje partneri tijekom trajanja projekta surađuju kroz niz zajedničkih aktivnosti. Realizirat će se tijekom sljedeće dvije godine, počevši od 1.9.2016. i završno s 31.8.2018. Prva mobilnost učenika bit će već u studenom 2016., a učenici će zajedno s učiteljima posjetiti školu u Španjolskoj.

Treba napomenuti da je Erasmus+ najveći program Europske Unije za obrazovanje. Usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×