6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pogledajte bogate programe za djecu koje vam koprivnička knjižnica nudi idućeg tjedna
P

Ne propustite

Od idućeg tjedna u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica održat će se mnoštvo programa za djecu, od kojih su neki organizirani u suradnji s koprivničkim udrugama i ustanovama. Programima su obuhvaćene sve dobne skupine djece, a pojedini programi namijenjeni su određenoj dobi.

U ponedjeljak s početkom u 16.30 sati održat će se ljetna pričaonica koju će voditi odgajateljica Branka Grudić. Pozivaju se djeca predškolske dobi od četiri godine nadalje da se pridruže pričaonici u kojoj mogu čuti priču o kornjači koja je išla na ljetovanje. Pored čitanja priče, u pričaonici se provode razne igre za poticanje predčitačkih vještina. Prilika je to da se djeca međusobno druže, kreativno izraze te kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme.

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” od prošlog se tjedna pridružila dječjem čitateljskom blogu – Tragači. Zato će se u utorak održati radionica “Priključi se Tragačima – dječjem čitateljskom blogu” kako bi se djeci, budućim polaznicima ovog virtualnog čitateljskog kluba, objasnilo na koji način mogu postati “tragači” i koje sve zanimljivosti im blog može pružiti. Blog Tragači namijenjen je djeci od osam do 13 godina, kao i radionica koja će se održati u Dječjem odjelu, a vodit će je knjižničarka Dolores Vrbanić.

U suradnji s Udrugom Terra Podraviana održat će se kreativna radionica pod vodstvom Ivane Kranželić “Ptice nebeske, ptice zemaljske” namijenjena djeci od sedam do 11 godina. Radionica će započeti u srijedu u 10 sati na terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiskana prvom katu.

Za polaznike viših razreda osnovne škole u petak u 10 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica “Kreativnost u digitalnom svijetu”. Pod vodstvom knjižničarke D. Vrbanić polaznici će se upoznati s web aplikacijama koje su korisne za svakodnevni rad, kao i za rad u školi. Osim laptopa, kao dodatno sredstvo za rad koristit će se i tablet koji će upotpuniti raznolikost web aplikacija.

U radno vrijeme Dječjeg odjela korisnici mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, posuditi kovčežiće iznenađenja “Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom”, “Igraj se i uči”, posuditi torbice za učenje stranih jezika, a od 1. srpnja sudjelovati u nagradnom online glazbenom kvizu i u izboru za naj-slikovnicu ljeta.

Podsjetimo, ljetno radno vrijeme knjižnice od 23. lipnja do 28. kolovoza je ponedjeljkom i utorkom od 12 do 19 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×