10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Za ugodnije blagdane

Pogledajte kolike su uskrsnice dobili zaposlenici Županije i naših gradova, jedan se posebno ističe!
P

Osim privatnika, malih i velikih, i jedinice regionalne i lokalne samouprave, to jest županije i gradovi svojim zaposlenicima svake godine daruju uskrsnice. 

Ne propustite

Osim privatnika, malih i velikih, i jedinice regionalne i lokalne samouprave, to jest županije i gradovi, svojim zaposlenicima svake godine daruju uskrsnice.

Zaposlenici Grada Koprivnice, ali i javnih ustanova u vlasništvu Grada, ove su godine dobili po 70 eura. U Križevcima su pak gradski zaposlenici dobili po 133 eura u naravi. Isto toliko dobili su i zaposleni u kulturnim ustanovama. Kad je riječ o tamošnjem gradskom vrtiću, uskrsnice su bile u iznosu od 100 eura u naravi. JVP Križevci su isplatili po 100 eura.

Uskrsnice
Uskesnice za zaposlene u Gradskoj upravi u Đurđevcu najviše // Foto: Arhiva

Koprivničko-križevačka županija je uskrsnice podijelila sukladno Kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u upravnim tijelima Županije. Svim zaposlenicima osigurala je dar u naravi prigodom Uskrsa u iznosu od 132,72 eura. Đurđevačka je gradska uprava bila najdarovitija. Za zaposlenike gradske uprave i ustanova izdvojila je po 200 eura!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×