glasilo

Pogledajte sve dosadašnje transfere u županiji, kunovečko Bratstvo ima najzvučnije ime, nekadašnjeg Interovog ‘cenera’

Tehničar iz Cvetkovca potpisao je dva mlada perspektivna Farmaceuta, Dejana Grubešića i Ivana Delića, inače brata Mateasa Delića.

15:00h
0
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

Županijski nogometni savez objavio je novo izdanje Glasnika u kojem su pobrojani neki transferi, odnosno oni koji su službeno završeni. Tako se u u nogometnom listu može pronaći kako se Sokol iz Sokolovca, član Treće ŽNL, ozbiljno pojačao.

Doveli su Radanovića, Pomahača i Kozjaka iz GOŠK-a, te Dološčaka iz Slaven Belupa i Devića i Mijatovića iz novigradske Drave. Došao je i Amić iz Gornje Rijeke, Prišlin iz koprivničke Reke.

Dva ranga više, u Prvoj ŽNL, kunovečko Bratstvo registriralo je Mlinarića i Beljana koji su stigli iz SC Breitenfelda, kluba iz Austrije. Potpisali su i Nikolić iz Španskog te ranije najavljeni Josip Horvatinović. Isto tako, registriran je i nekadašnji ‘cener’ iz zaprešičkog Intera, Ivan Blažević koji dolazi iz Samobora.

Ferdinandovcu su registrirani Križanović, Grivić, Karlovčan i Sobota, o čemu smo pisali OVDJE. Sloga iz Koprivničkog Ivanca ‘ukrala’ je drnjanskom Tomislavu Alberta Sinanija, ali je zato Drnje dovelo Hrvoja Hrženjaka iz virovskog Podravca, Marka Novokmeta iz Vrbovca i Antonija Varovića iz Slaven Belupa.

Tehničar iz Cvetkovca potpisao je dva mlada perspektivna Farmaceuta, Dejana Grubešića i Ivana Delića, inače brata Mateasa Delića. Virovski Podravac doveo je i službeno Jakupaka i Ramaja u svoje redove, dok neslužbeno rade na još nekim imenima, prvenstveno se tu ističe ime Davida Arapa, dojučerašnjeg profesionalca.

Legradski Graničar registrirao je Labaša, Štajmingera, Gala, Ivića i Vugrača. Sve ostale transfera pogledajte OVDJE.

Ivan Blažević (desno) // Foto: Mladen Šajković