23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
glasilo

Pogledajte sve dosadašnje transfere u županiji, kunovečko Bratstvo ima najzvučnije ime, nekadašnjeg Interovog ‘cenera’
P

Tehničar iz Cvetkovca potpisao je dva mlada perspektivna Farmaceuta, Dejana Grubešića i Ivana Delića, inače brata Mateasa Delića.

Ne propustite

Županijski nogometni savez objavio je novo izdanje Glasnika u kojem su pobrojani neki transferi, odnosno oni koji su službeno završeni. Tako se u u nogometnom listu može pronaći kako se Sokol iz Sokolovca, član Treće ŽNL, ozbiljno pojačao.

Doveli su Radanovića, Pomahača i Kozjaka iz GOŠK-a, te Dološčaka iz Slaven Belupa i Devića i Mijatovića iz novigradske Drave. Došao je i Amić iz Gornje Rijeke, Prišlin iz koprivničke Reke.

Dva ranga više, u Prvoj ŽNL, kunovečko Bratstvo registriralo je Mlinarića i Beljana koji su stigli iz SC Breitenfelda, kluba iz Austrije. Potpisali su i Nikolić iz Španskog te ranije najavljeni Josip Horvatinović. Isto tako, registriran je i nekadašnji ‘cener’ iz zaprešičkog Intera, Ivan Blažević koji dolazi iz Samobora.

Ferdinandovcu su registrirani Križanović, Grivić, Karlovčan i Sobota, o čemu smo pisali OVDJE. Sloga iz Koprivničkog Ivanca ‘ukrala’ je drnjanskom Tomislavu Alberta Sinanija, ali je zato Drnje dovelo Hrvoja Hrženjaka iz virovskog Podravca, Marka Novokmeta iz Vrbovca i Antonija Varovića iz Slaven Belupa.

Tehničar iz Cvetkovca potpisao je dva mlada perspektivna Farmaceuta, Dejana Grubešića i Ivana Delića, inače brata Mateasa Delića. Virovski Podravac doveo je i službeno Jakupaka i Ramaja u svoje redove, dok neslužbeno rade na još nekim imenima, prvenstveno se tu ističe ime Davida Arapa, dojučerašnjeg profesionalca.

Legradski Graničar registrirao je Labaša, Štajmingera, Gala, Ivića i Vugrača. Sve ostale transfera pogledajte OVDJE.

Ivan Blažević (desno) // Foto: Mladen Šajković
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Lice godine Sjeverozapadne Hrvatske

FOTO Mlada Rebeka Vidić stala je pred naš objektiv i otkrila sve čari modelinga: Za postati miss važnija je kultura i obrazovanje od ljepote

Mlada, lijepa, uspješna i skromna Rebeka Vidić iz Virja nedavno se okitila titulom Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske. Pobjednička titula, uz...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×