Vikend nadzor policije

Pogledajte tko su neslavni rekorderi u prometu

11:05h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Policija je sankcionirala 140 prometnih prekršaja, od čega 32 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i 31 prekršaj vožnje nepropisnom i neprilagođenom brzinom.

Koprivničko-križevačka policija za pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda zabilježila je tri prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Sankcionirali su 140 prometnih prekršaja, od čega 32 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i 31 prekršaj vožnje nepropisnom i neprilagođenom brzinom.

Tri vozača dovedena su u policijsku postaju na otrežnjenja, dva su uhićena, a protiv jednog je proveden žurni prekršajni postupak.

“Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u subotu u 22.22 sati u Antolovcu, kada je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Najveća brzina kretanja zabilježena je u petak u 14.55 sati u Borovljanima, kada je 61-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom brzinom od 130 kilometara na sat na dijelu ceste gdje je brzina ograničena na 60 kilometara na sat”, priopćila je policija.

čitam...
Loading...