11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pogledajte virtualnu šetnju kroz Renesansni festival u izradi tvrtke Kosinus
P

Ovom smo VR šetnjom željeli pokazati da se može izvrsno dokumentirati i prikazati ne samo neko mjesto ili prostor, nego i sam događaj, koji se inače može doživjeti jednom godišnje, a sada je dostupan kad god to poželite, rekao je Mario Kos, vlasnik tvrtke Kosinus

Ne propustite

Tvrtka Kosinus uz sve vrste reklamnih materijala, web stranice i web shopove, vrhunske fotografije, videe te tekstove koji privlače kupce, radi napredne multimedijalne virtualne šetnje s podrškom za VR naočale.

Iza nas je Renesansni festival koji privlači brojne turiste iz cijele Hrvatske i inozemstva, a tvrtka Kosinus je izradila virtualnu šetnju kroz najbolju turističku manifestaciju Hrvatske.

VR snimka omogućuje šetnju kroz bedeme, putem koje se mogu razgledati svi sadržaji  i atrakcije festivala te daje poseban doživljaj prostora i događaja, baš kao da ste u žiži zbivanja.

Nekoliko je lokacija snimljeno iz zraka te je olakšana orijentacija prema brojnim zbivanjima na koje se moguće ‘spustiti’ te proživjeti atmosferu minulih vremena, dok glazbena podloga upotpunjuje doživljaj.

Virtualna šetnja je prilagođena za stolna računala, tablete i mobilne uređaje svih veličina.

– Ovom smo VR šetnjom željeli pokazati da se može izvrsno dokumentirati i prikazati ne samo neko mjesto ili prostor, nego i sam događaj, koji se inače može doživjeti jednom godišnje, a sada je dostupan kad god to poželite – rekao je Mario Kos, vlasnik tvrtke Kosinus.

Virtualnoj šetnji Renesansnog festivala možete pristupiti putem poveznice:
https://epodravina.hr/vr/renesansni-festival/

Šetnje su temeljene su na 360° snimkama interijera, eksterijera, iz zraka, te 360° video snimkama. Virtualna šetnja je tehnologija realnog prikaza prostora koja omogućuje gledatelju da bilo koji prostor ili događaj doživi iz udobnosti svojeg doma na računalu, mobitelu ili tabletu.

U šetnju je moguće ugraditi dodatne elemente te plasirati informacije u obliku teksta, fotografija, videa, označavati objekte u prostoru te se na klik mogu dobiti dodatne informacije obliku teksta, videa, zvuka.

Također, u samu šetnju postoji mogućnost ugradnje bilo koje vrste dodatnog sadržaja, od rezervacije turističkih prostora do interaktivne Google maps karte s navigacijskim uputama.

VR šetnja se isporučuje u obliku samostalne aplikacije, a može se objaviti u sklopu vaše postojeće ili nove web stranice, postaviti na naše servere ili pak ugraditi u sustav info kioska, totema, prezentacijskog ekrana ili projekcije. Napravljene snimke moguće je isporučiti i zasebno za daljnju upotrebu te objavu na društvenim mrežama ili sustavima za online rezervacije, a koje imaju podršku za fotografije 360° stupnjeva.

Upit za izradu VR šetnje možete poslati i putem obrasca. >> https://forms.gle/fmYrMrNRcQrZxCYR7

Budite nam se slobodni javiti te pitati sve što vas zanima:

Tvrtka Kosinus:
Adresa: Ivana Generalića 3/1, (Martinovka, 1. kat)
Koprivnica
Telefon: 048/ 296326
email: info@kosinus.hr

Neke od primjera VR šetnji u izradi tvrtke Kosinus pogledajte u nastavku:

https://vr.djurdjevac.hr

https://epodravina.hr/vr/

https://bazeni-koprivnica.com/vr

https://koprivnica.hr/os-podolice-vr/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×