2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počinje projekt „Sretna djetelina s četiri lista“
P

Ne propustite

Povodom uključivanja Koprivničko-križevačke županije u međunarodni projekt „Sretna djetelina s četiri lista“ župan Darko Koren u utorak putuje u Jennersdorf (Austrija), grad smješten u južnom Gradišću.

Projekt „Sretna djetelina s četiri lista“ službeno započinje 1. rujna, sastankom koordinacije partnera iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Nositelj projekta je Institut regija Europe, a jedan od partnera u njemu je i Koprivničko-križevačka županije. Uz župana Darka Korena, sastanku će prisustvovati i savjetnik župana za europske integracije Ivica Đopar.

 

Projekt sufinancira Europska komisija, a u njemu s hrvatske strane također sudjeluju Varaždinska, Krapinsko-zagorska i Međimurska županija. Nositelj svih aktivnosti oko provedbe projekta za hrvatske partnere bit će Koprivničko-križevačka županija.

Cilj ovog projekta, koji obuhvaća oko 1,7 milijuna stanovnika u 12 regija, je stvaranje pozitivnog ozračja među građanima radi proširenja EU na zemlje jugoistočne Europe, a naglasak je stavljen na različitosti Europe, regionalne identitete, dosadašnja iskustva zemalja članica nakon proširenja i očekivanja budućih članica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×