Pojačani nadzor prometa za vrijeme moto skupa na Šoderici

10:20h
0

Od 20. do 21. lipnja, na području djelovanja Postaje prometne policije Koprivnica – kamp uz jezero Šoderica, održat će se 17. Roosters Moto meeting.

Tijekom moto skupa, u subotu, 21. lipnja, s početkom u 16 sati organiziran je početak defilea na relaciji Šoderica – Peteranec- Koprivnica, Zrinski trg, gdje će se sudionici defilea zadržati do 17.15 sati, a nakon toga slijedi povratak na Šodericu relacijom Koprivnica-Đelekovec-Šoderica. Defile će se održati u pratnji policijskih službenika Postaje prometne policije Koprivnica.

Prema najavama organizatora na rečenom okupljanju očekuje se veći broj vozača motocikla i mopeda, ali i drugih kategorija vozača, posjetitelja s područja Koprivničko-križevačke županije, ali i s područja cijele Hrvatske te inozemstva. Povećana frekvencija prometovanja u smjeru Šoderice, očekuje se u popodnevnim i noćnim satima tijekom 21./22. lipnja.

Kako bi se smanjilo stradavanje u prometu, te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području djelovanjaPostaje prometne policije Koprivnica u vrijeme trajanja moto skupa policijski službenici prometne policije vršit će pojačani nadzor prometa.

U sklopu akcije, već tradicionalno će od strane policijskih službenika na ulazu/izlazu u moto kamp biti postavljen info – pult gdje će se vršiti preventivno alkotestiranje vozača mopeda i motocikla, a s ciljem sprječavanja događanja prometnih nesreća u kojima sudjeluju ove kategorije vozača.

Svim sudionicima u prometu skrećemo pozornost na poštivanje prometnih propisa, prilagođavanje brzine kretanja vozila uvjetima na kolniku, obvezu korištenja zaštitne opreme, a sve s ciljem zaštite njih samih, ali i drugih sudionika u prometu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW