Aktivna uprava Mladosti

Pojačani Sigećani ambiciozno ulaze u drugi dio sezone

12:36h
0
Mladost iz Sigeca // Foto: Zvonimir Markač
Mladost iz Sigeca // Foto: Zvonimir Markač

U Mladost su stigli Mateo Bosman iz GOŠK-a, Tvrtko Hižman Perošić iz Panonije i Mateo Kocijan iz Borca.

Zimski prijelazni rok nije mogao stići brže za momčad Mladosti iz Sigeca. Tek 11. mjesto na ljestvici Druge županijske nogometne lige i samo deset osvojenih bodova u 13 odigranih kola ne pružaju mnogo razloga za zadovoljstvo.


– Nedostajalno nam je i nešto sreće, ali i kvalitete – otvoreno je rekao jedan od glavnih klupskih djelatnika Miroslav Međimorec.

Na igračkoj kvaliteti u zimskoj se stanci uvelike poradilo. U Mladost su stigli Mateo Bosman iz GOŠK-a, Tvrtko Hižman Perošić iz Panonije i Mateo Kocijan iz Borca. Iako se spustio čak dva ranga niže, Kocijanov dolazak ni u jednome trenu nije bio upitan.

– Bili smo u kontaktu i prije i izrazio je želju da nam pomogne. I kad je još prije odlazio iz Mladosti teško se oprostio. Nismo se morali uopće natezati i drago nam je što se vratio. Svi dečki koji su stigli su naši, iz našeg pogona – rekao je Međimorec.

Sigećani su s pripremama počeli 30. siječnja, a protiv Panonije odigrali i prvi pripremni dvoboj. Drugi je na rasporedu u subotu, 13. veljače, protiv Prekodravca iz Ždale.

– Ambicije su porasle u smislu da se što bolje ekipiramo i polako se okrenemo već sljedećoj sezoni. Trenutno nemamo postavljenje neke velike ciljeve. Želja je da malo podignemo ekipu i napredujemo na tablici. Želimo igrati dobar nogomet i nagraditi naše navijače koji nas uvijek vjerno bodre – kaže Međimorec.

čitam...