Dimnjačar

Poklanjamo pet ulaznica za posljednju predstavu Ljeta na Šoderici

14:58h
0
Dimnjačar
Ljubomir Kerekeš u predstavi Dimnjačar

Nakon pet odigranih predstava u kojima su uživali mnogobrojni posjetitelji uspješno Ljeto na Šoderici privodi se kraju.

Kao posljednja odabrana je predstava Dimnjačar u kojoj je publika Šoderice uživala i prošle godine.

Premijera predstave ‘Dimnjačar’ održana je 15. veljače 1992. godine, a do sad je odigrana više od 1200 puta. Tekst Mirka Keleka adaptirao je Ljubomir Kerekeš, koji je ujedno redatelj i glavni glumac.

Predstava je dobila nagradu Festivala pučkog teatra Omišalj – Čavle, nagradu Kate Novaljka, nagradu Grada Županje na Festivalu glumca te Grand prix Nasmijani jarac Festivala smijeha u Puli.

Legendarne dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka vrlo lako uspostavljaju komunikaciju s publikom. Tako protagonist ove monodrame, dimnjačar Štef koji dolazi na pauzu, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući mu da se bar na čas odmori.

Ulaznice za predstavu u prodaji su po cijeni od 40 kuna, a možete ih nabaviti u caffe baru KAKTUS u Koprivnici te beach baru MOSQUITO na Šoderici. Također, prodavat će se i od 19 sati na ulazu na dan predstave.

Portal ePodravina.hr poklanja vam pet ulaznica, a sve što trebate učiniti je ispuniti prijavnicu koja se nalazi na dnu teksta.

Imena dobitnika objavit ćemo na portalu tijekom sutrašnjeg dana.

čitam...